Да завариш дома си като след бомбардировка – а таванът, буквално,

...
Да завариш дома си като след бомбардировка – а таванът, буквално,
Коментари Харесай

Таван падна върху леглото на собственик в квартал „Манастирски ливади”

Да завариш дома си като след бомбардировка – а таванът, безусловно, в леглото си. Изобщо не звучи като предстоящ сюжет за относително ново жилище, освен това в безценен затворен комплекс, съобщи бТВ.



Но е истина – точно това се е случило с жилището на Ивайло Йовчев в столичния квартал „ Манастирски ливади ”.  Историята му беше споделена в обществените мрежи и имаше необятен отзив.В първия миг мъжът даже решил, че крадци са съборили стената, с цел да влязат у тях... После схваща, че в действителност това е мазилка – само че не е на тавана, където ѝ е мястото, а в чаршафите на леглото му.

„ Всичко беше в останки от плочи… Парчетата бяха големи. Късмет, че не се е случило, до момента в който с приятелката ми сме спали тук ”, споделя той. Тези произшествия, става известно, са „ традиция ” в този комплекс. „ Включително е имало рухване наоколо до бебе. Имало е хора, които са се изнесли от блока заради тази причина... А постройката е относително нова – доколкото знам на 6 години. Човек поема риск по пътищата – по какъв начин шофира… Вечер ще би трябвало да внимаваме къде спим ”, изяснява Ивайло.

Табела на входа демонстрира коя е фирмата строител. Тя обаче е в неплатежоспособност. От строителния надзор и от община занапред ще ревизират кой е отговарял за надзора, само че за задачата изискват притежателят да изпрати данни за строителя и за обекта.

Гаранцията на жилището към този момент е изтекла, само че жилището на Ивайло е застраховано.

Казва че ще го ремонтира, а по-късно ще викне поп, за да прогони злото.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР